D Media yönetiminden önemli duyuru
top of page

D Media yönetiminden önemli duyuru

D Media yönetiminden önemli duyuru

Son zamanlarda meydana gelen bazı olaylardan ötürü bu duyuruyu yazmayı borç bildik size

Şirketimizin yönettiği projelerle ilgili yaşanan sızmalara yönelik, iş ortalıklarımıza bu yazıçağrı metnidir. İlgili projede yer alan oyuncu, ekip ve figüran arkadaşlar dahil olmak üzere gizlilik kurallarına tabii olmasını istiyoruz. Projeyle ilgili ciddi sızma şikayetleri hem sosyal medya hesabımızdan hemde internet sitemize mail olarak birçok kez tarafımıza iletilmiştir. Şirket olarak gizlilik politikamızı korumak için yine aynı şekilde projeleri yönetmeye devam edeceğiz ve sızmalarla ilgili araştırma başlatıldı.

Fan sayfalarına yönelik bir kapatma veya kısıtlama kararı vermiyoruz. Basın ve bilgi paylaşım hakkında saygı duyuyoruz. 846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu yasasının bize verdiği yetkiler çerçevesinde adımları atıyoruz.

Telif hakları, Türk Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu (FSEK) kapsamında ele alınmaktadır. FSEK'e göre, telif hakkına tabi olan eser türleri şunlardır: Edebiyat Eserleri: Romanlar, hikayeler, şiirler, makaleler, oyunlar ve senaryolar gibi yazılı eserler. Müzik Eserleri: Şarkılar, besteler ve müzikal notalar.

Senaryo ve bize ait kritik düzeyde makalenin paylaşılması, çoğaltılması ve dağıtılması yasalara göre suçtur. Yapım olarak bir yaptırımda bulunmasakta, konuun yargı ayağı aksi yönde karar vermesi halinde, uygulmaya geçilecektir.

DİĞER HABERLER

  • Instagram
  • Facebook
  • D Media YouTube

COPYRIGHT© 2024 DİZİMAX TV  TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

bottom of page