Senden Önce yayın tarihi açıklandı! - Senden Önce Haberleri- D Media
top of page

SENDEN ÖNCE YAYIN TARİHİ AÇIKLANDI!

Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyen herkesi ters köşe yapmaya hazırlanan D Media imzalı Senden Önce için geri sayım başladı.

Senden Önce yayın tarihi açıklandı!
06.02.24 19:48

Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan Senden Önce’nin ilk yayın tarihi çok yakında belli olacak. Yayın öncesi bir fragman daha izleyici ile buluştu. Şile başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimleri devam eden dizinin ilk bölümü için yeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Yeni fragman, önceki tanıtım filmlerinde olduğu gibi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Merve’nin (Sinem Ünsal) eşi Hakan’a (Alp Navruz) sürpriz yapmak için geldiği otelde, Sahra (Nilperi Şahinkaya) ile karşılaştığı sahnelerin yer aldığı tanıtım filminde, dizinin nasıl bir dünyada geçeceğine dair ipuçları verildi.

Öte yandan, Senden Önce’nin yeni afişi de görücüye çıktı. İlk kez Kanal D’nin sosyal medya hesaplarından duyurulan afiş, kostümleri ve tasarımı ile göz doldururken; diziyi büyük bir heyecanla bekleyen takipçiler tarafından da beğeni yağmuruna tutuldu. Senden Önce, hikayesiyle izleyicilerin heyecanla beklediği yapımlardan biri olarak dikkat çekiyor.

Senden Önce ilk bölümüyle 13 Şubat Salı akşamı KanalD'de başlıyor!

DİĞER HABERLER

SENDEN ÖNCE VİDEOLARI

  • Instagram
  • Facebook
  • D Media YouTube

COPYRIGHT© 2024 DİZİMAX TV  TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

bottom of page